راهنمای برگزاری همایش ها

یکی از فعالیت های مهم دانشگاه، برگزاری همایش های بین المللی و ملي می باشد کهتوسط معاونت پژوهشی دانشگاه و با همکاری گروه های آموزشی، مراکز تحقیقات و سازمان ها اجرا می شود. درراستای هر چه بهترانجام شدن همایش ها ، دفتر روابط دانشگاهی، بین الملل و سمینارها در حوزه معاونت پژوهشی طرحی را تحت عنوان " برنامه جامع برگزاری همایش ها " تنظیم کرده است .

درطرح این برنامه سعی شده است شرح وظائف واحدهای مختلف زیر مجموعه کمیته اجرایی، با جزئیات کامل آورده شود تا راهنمای مناسبی برای برگزارکنندگان همایش باشد .

در این راستا واحدهای عملیاتی معاونت پژوهشی، خدماتی را تحت نظارت ناظرین هر واحد ،توسط کارشناسان واحد مربوطه در زمان معین ارائه می دهند و دفتر روابط بین الملل برحسن و زمان به انجام رسیدن فعالیت ها نظارت خواهد داشت.

امید است اجرای این طرح بتواند مشکلات فرا روی برگزارکنندگان کنگره ها را بر طرف نموده و در برگزاری همایش های پربار و منظم، مفید واقع شود.

جهت اطلاعات بیشتر لینک زیر را ملاحظه نمایید: